23 Mart 2013 Cumartesi

Sabit Kanca

Kısa sürede fenomen olan, herkesin konuştuğu ve repliklerini ezbere bildiği Sabit Kanca’nın maceraları beyazperdede. Hayat, Sabit Kanca için çok farklı şeyler ifade ediyor. Haksızlığı bilgisiyle dövüyor, 100 bilim adamı kadar bilgili fakat mahalle kültürüyle yoğrulmuş beyninde hâlâ çocukça çözümler peşinde. Her soruna basit bir çözümü, ağır bir lâfı var. sabit kanca izle

    çok yakında
20484269.jpg-r_640_256-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx img-sabit-kanca-efsanesi-yakinda-basliyorrr887 recep-ivedik-e-karsi-sabit-kanca-4193100_3732_o sabit-kanca (1) sabit-kanca

Sinan Çalışkanoğlu

sinan-caliskanoglu
Sinan Çalışkanoğlu sinema , tiyatro , reklam ve dizi oyuncusu. 26 Ocak 1978 yılında İstanbul 'da doğmuştur. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı. Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. atv ‘de yayınlanmakta olan başrolünde Sinem Kobal 'ın oynadığı Selena adlı bir bilim kurgu dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamaktadır. 2 Eylül 2007 yılında oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenmiştir.2010 yılında Show tv'deki Türk Malı adlı dizide Yarcan adlı karakterde oynamaktadır.
sinan-caliskanoglu-filmleri  

İsmail Baki Tuncer

ismail_baki_tuncer
İsmail Baki Tuncer 01.06.1977 'de Şişliİstanbul’da dünyaya geldi.... İsmail Baki 1995'ten itibaren sayısız yetenek yarışmasını 1. likle bitirdi…1999’da vatani görevinden dönen İsmail Baki 2001 yılında yapımcılığını HıncalUluç’un üstlendiği, sunuculuklarını Ali Kocatepe ve Nehir Erdoğan’ınyaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tele Pazar programında canlı yayınskeçleriyle merdivenleri bir bir tırmanmaya başladı… İsmail 2003 yılınınilk ayında Radyo Klas’da sanatını konuşturuyordu. Yeteneği çok geçmedenkeşfedildi ve televizyon reklamlarından, dizi filmlere;Radyo reklamlarından,televizyon programlarına, medyanın her alanında ismi tanınır oldu.Bir sporkanalında “Komiglig” adlı spor komedi programı ve ayrıca “Magazin Rüzgârı”adlı programda parodilerde boy gösteren, “Kısmet Değilmiş” ve “ErkekTarafı” dizilerinde rol alan, Meşhurlar Perdesi’nde ünlü tiplemeleri sesiylecanlandıran ve radyolarda sesiyle hayat verdiği karakterlerin olduğu reklamişleri dönen İsmail Baki Tuncer; daha sonra Süper FM’e transfer oldu.Zamanla tırnaklarıyla kazıdığı yerde güldürmek adına güzel işler yapanİsmail Baki Tuncer TV8’de yayınlanan “Joker” adlı şaka programındave yine TV8’de “Co-Medya” isimli programda görev almıştır.Kanaltürkekranlarında “Medyatip” isimli mizah programında görev alan İsmail Baki5 Ekim 2009’da Pal FM bünyesinde program yapmaya başlamış ve 26Ağustos 2011’den itibaren radyoculuğa ara vermiştir. 2011 sonlarında TRT 1ekranlarında Tonga isimli gizli kamera bilgi yarışması sunuculuğu üstlenenİsmail Baki, TNT ekranlarında İSMAİL adlı programıyla izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Artık İsmail Baki Tv isimli komedi programı ile FOX ekranlarında boy göstermektedir...İsmail Baki Tuncer evli ve iki çocuk babasıdır.
Oyuncunun Yer Aldığı Filmler
ismail_baki_tuncer-filmleri

Orhan Aydın

orhan-aydın
Oyuncu hakkında bilgi girilmemiş. (Haydi Durma Bilgiyi sen gir, İletişim bölümünden editöre yazabilirsin, İsminle Yayımlanır.)
Oyuncunun Yer Aldığı Filmler
orhan-aydın-filmleri

Halil Sezai

halil-sezai-paracikoglu
1979 yılında Eskişehir’ de dünyaya gözlerini açtı. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’ de tamamladı. Liseyi Eskişehir Atatürk lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra Hacettepe Üniversitesinde eğtimini tamamlayarak, tiyatroya bıraktı kendini.
Oyuncunun Yer Aldığı Filmler
Oynadığı Filmler Sabit Kanca ve İncir Reçeli

Ahmet Yükselor

ahmet-yukselor-profil
Çakallarla Dansın Hastasıyız Dedesi :)
Oyuncunun Yer Aldığı Filmler
ahmet-yukselor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder